Over ons
Cijfers zijn een middel, geen doel.

De visie van AVIZIE

Cijfers zijn een middel, geen doel. Het gaat je er als ondernemer om dat je je ambities waarmaakt en je doelen bereikt, binnen de spelregels die gelden in onze samenleving. Daarom gaan we bij AVIZIE verder dan alleen het controleren van cijfers en op orde houden van de administratie. Veel verder zelfs. Omdat wij dé partij zijn die zicht heeft op de onderneming van onze cliënten, vormen wij voor hen een belangrijke sparringpartner. We geven overzicht, ondersteunen bij het maken van lastige keuzes in het ondernemerschap en helpen problemen voorkomen en oplossen.

Onze cliënten

AVIZIE is er voor bedrijven tot vijftig man personeel. Voor eenmanszaken tot het grotere kleinbedrijf en alles wat daar tussen zit, zijn wij het accountantskantoor dat meedenkt over de bedrijfsontwikkeling en dat met grote kennis van zaken de administratie en financiën verzorgt, omdat de ondernemer dit niet zelf kan of wil.

Zo werken wij

AVIZIE controleert cijfers, helpt de administratie en salarisverwerking op orde houden en verzorgt belastingaangiften. Hiermee hebben we een belangrijke maatschappelijke rol en die nemen we zeer serieus. Daarnaast hebben we voor onze cliënten een adviserende en ondersteunende rol. In alles wat we doen zijn dit voor ons belangrijke uitganspunten:

Betrokkenheid – Kenmerkend voor AVIZIE is een grote mate van betrokkenheid bij onze cliënten. Alleen zo kunnen we immers echt van betekenis zijn. Bij AVIZIE heeft iedere cliënt daarom een eigen vaste contactpersoon.

Fair play – Wij helpen ondernemers om integer en verantwoord te ondernemen. Ook voor ons eigen kantoor is het fair play-principe een belangrijk beginsel. Onze cliënten betalen voor onze diensten niet meer dan het van tevoren afgesproken bedrag. En ze betalen niet voor uren die wij niet aan hen hebben besteed.

‘Substance over form’-principe – Als accountants hebben we de verplichting om professioneel en vakbekwaam, objectief en integer te handelen en vertrouwelijkheid als belangrijk beginsel te hanteren. We zijn gebonden aan strenge regels. Maar in het belang van onze cliënten gaan we kritisch met die regelgeving om. Het gaat immers niet om de regel zelf, maar om de intentie ervan.

Onze mensen

Ons team bestaat uit vijf ervaren en uitstekend opgeleide professionals.

Avizie_Z7A5526_Vierkant
Ritze Schoonbeek RA

Ritze Schoonbeek RA
Directeur

Telefoon (038) 452 44 33
E-mail ritze@avizie.nl
LinkedIn

Avizie_Z7A5119_Vierkant
Danny de Vogel

Danny de Vogel
Relatiemanager

Telefoon (038) 452 44 33
E-mail danny@avizie.nl

Avizie_Z7A5481_Vierkant
Jaap Schmohl AA

Jaap Schmohl AA
Accountant

Telefoon (038) 452 44 33
E-mail jaap@avizie.nl
LinkedIn

Avizie_Z7A5255_Vierkant
Hariëtte Bakker- van Dalfsen

Hariëtte Bakker- van Dalfsen
Office manager

Telefoon (038) 452 44 33
E-mail hariette@avizie.nl
LinkedIn

Avizie_Z7A5337_Vierkant
Björn Klaassens

Björn Klaassens
Relatiemanager

Telefoon (038) 452 44 33
E-mail bjorn@avizie.nl