Salarisadministratie

De salarisadministratie goed geregeld.

Maak vrijblijvend kennis

Personeel & Financiën

Loonverwerking en salarisadministratie vormen een kostenpost die je tot het minimale wilt beperken, zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je het voeren van de loonadministratie wenst uit te besteden. Je houdt dan tijd over voor andere belangrijke zaken en je weet dat mensen met ervaring je salarisadministratie verzorgen. Je personeel is immers het belangrijkste kapitaal binnen je bedrijf.

AVIZIE Accountants ondersteunt diverse organisaties door de complete loonadministratie van A tot en met Z op ons te nemen. Wij zorgen ervoor dat de salarisspecificaties duidelijk leesbaar zijn en voldoen aan alle eisen en regels.

Daarnaast begeleiden en adviseren we ondernemers bij het opstellen van arbeidscontracten, beëindigingsovereenkomsten en bij ontslagprocedures op bedrijfseconomische gronden. Ook kunnen wij bijvoorbeeld de subsidie praktijkleren voor u aanvragen, als er sprake is van een praktijkleerovereenkomst.

Als werkgever en ook als werknemer kun je via onze website inloggen op het salaris portaal, om digitaal alle salarisgegevens te kunnen raadplegen.

Avizie personeel en financiën

Waarom AVIZIE Accountants?

  • HR-advies op maat
  • Altijd op de hoogte van wet -en regelgeving en fiscale regelingen
  • Vaste contactpersoon en betrokkenheid
  • Vaste prijs per medewerker
  • Salarisgegevens digitaal toegankelijk
  • Salarisgegevens op tijd aangeleverd